Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
758095
Sist endret:
2. juni 2017, 12:47
NVI-rapporteringsår:
2005
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2005
Digestibility, growth and nutrient retention in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed diets extruded at two different temperatures
Mette Sørensen
Trond Storebakken
og
Karl Douglas Shearer
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2005
Volum: 11
Hefte: 4
Sider: 251 - 256
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/j.1365-2095.2005.00347.x
Importkilder
Importkilder
ForskDok-ID: r06007443
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Digestibility, growth and nutrient retention in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed diets extruded at two different temperatures
Sammendrag
Digestibility and utilization of a fishmeal-based diet extruded at 103 or 137 °C were examined. Each of the diets was fed to 0.5-kg rainbow trout in nine tanks supplied with freshwater. Specific growth rate was significantly (P
Bidragsytere
Bidragsytere
Mette Sørensen
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved NOFIMA
Trond Storebakken
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Karl Douglas Shearer
Forfatter
Forfatter
ved Andre institusjoner
1
-
3
av
3