Cristin-resultat-ID: 758095
Sist endret: 2. juni 2017, 12:47
NVI-rapporteringsår: 2005
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2005

Digestibility, growth and nutrient retention in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed diets extruded at two different temperatures

Bidragsytere:
  • Mette Sørensen
  • Trond Storebakken og
  • Karl Douglas Shearer

Tidsskrift

Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2005
Volum: 11
Hefte: 4
Sider: 251 - 256
Open Access

Importkilder

ForskDok-ID: r06007443

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Digestibility, growth and nutrient retention in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed diets extruded at two different temperatures

Sammendrag

Digestibility and utilization of a fishmeal-based diet extruded at 103 or 137 °C were examined. Each of the diets was fed to 0.5-kg rainbow trout in nine tanks supplied with freshwater. Specific growth rate was significantly (P

Bidragsytere

Mette Sørensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Trond Storebakken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Karl Douglas Shearer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Andre institusjoner
1 - 3 av 3