Cristin-resultat-ID: 759524
Sist endret: 2. juni 2017, 12:49
Resultat
Brev til redaktøren
2006

Correction. Evaluation of nonstarch polysaccharides and oligosaccharide content of different soyabean (Glycine max) by near-infrared spectroscopy and proteomics

Bidragsytere:
  • Kristin Hollung
  • Margareth Øverland
  • MILICA HRUSTIC
  • PETAR SEKULIC
  • JEGOR MILADINOVIC
  • Harald Martens
  • mfl.

Tidsskrift

Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN 0021-8561
e-ISSN 1520-5118
NVI-nivå 2

Om resultatet

Brev til redaktøren
Publiseringsår: 2006
Volum: 54
Hefte: 25
Sider: 9620 - 9622

Importkilder

ForskDok-ID: r07004806

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Correction. Evaluation of nonstarch polysaccharides and oligosaccharide content of different soyabean (Glycine max) by near-infrared spectroscopy and proteomics

Bidragsytere

Kristin Hollung

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Margareth Øverland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

MILICA HRUSTIC

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

PETAR SEKULIC

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

JEGOR MILADINOVIC

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 11 | Neste | Siste »