Cristin-resultat-ID: 760643
Sist endret: 2. juni 2017, 12:47
Resultat
Fagartikkel
2006

Evaluation of non-starch polysaccharides and oligosaccharide content of different soybean varieties (Glycine max) by near infrared spectroscopy

Bidragsytere:
  • Kristin Hollung
  • Margareth Øverland
  • JEGOR MILADINOVIC
  • Harald Martens
  • Bjørg Narum og
  • Stefan Sahlstrøm

Tidsskrift

NIR news
ISSN 0960-3360
e-ISSN 1756-2708
NVI-nivå 0

Om resultatet

Fagartikkel
Publiseringsår: 2006
Volum: 5
Hefte: 17
Sider: 18 - 20

Importkilder

ForskDok-ID: r07008402

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Evaluation of non-starch polysaccharides and oligosaccharide content of different soybean varieties (Glycine max) by near infrared spectroscopy

Bidragsytere

Kristin Hollung

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Margareth Øverland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

JEGOR MILADINOVIC

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Harald Martens

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Bjørg Narum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »