Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
760643
Sist endret:
2. juni 2017, 12:47
Resultat
Fagartikkel
2006
Evaluation of non-starch polysaccharides and oligosaccharide content of different soybean varieties (Glycine max) by near infrared spectroscopy
Kristin Hollung
Margareth Øverland
JEGOR MILADINOVIC
Harald Martens
Bjørg Narum
og
Stefan Sahlstrøm
Tidsskrift
Tidsskrift
NIR news
ISSN 0960-3360
e-ISSN 1756-2708
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Fagartikkel
Publiseringsår: 2006
Volum: 5
Hefte: 17
Sider: 18 - 20
Importkilder
Importkilder
ForskDok-ID: r07008402
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Evaluation of non-starch polysaccharides and oligosaccharide content of different soybean varieties (Glycine max) by near infrared spectroscopy
Bidragsytere
Bidragsytere
Kristin Hollung
Forfatter
ved NOFIMA
Margareth Øverland
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
JEGOR MILADINOVIC
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Harald Martens
Forfatter
ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Bjørg Narum
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »