Cristin-resultat-ID: 762362
Sist endret: 2. juni 2017, 12:36
NVI-rapporteringsår: 2007
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2007

Consumer evaluation of milk authenticity explained both by consumer background characteristics and by product sensory descriptors

Bidragsytere:
  • L.W. Frandsen
  • Garmt Dijksterhuis
  • Harald Martens og
  • Magni Martens

Tidsskrift

Journal of sensory studies
ISSN 0887-8250
e-ISSN 1745-459X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2007
Volum: 22
Sider: 623 - 638

Importkilder

ForskDok-ID: r08005989

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Consumer evaluation of milk authenticity explained both by consumer background characteristics and by product sensory descriptors

Bidragsytere

L.W. Frandsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Garmt Dijksterhuis

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Harald Martens

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Københavns Universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter

Magni Martens

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4