Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
762380
Sist endret:
2. juni 2017, 12:36
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007
The use of partial least squares methods in new food product development
Magni Martens
M. Tenenhaus
V.E. Vinzi
og
Harald Martens
Bok
Bok
Consumer-Led Food Product Development
Utgiver
Woodhead Publishing Limited
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2007
Sider: 492 - 523
Revidert utgave
Importkilder
Importkilder
ForskDok-ID: r08006041
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The use of partial least squares methods in new food product development
Bidragsytere
Bidragsytere
Magni Martens
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
M. Tenenhaus
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
V.E. Vinzi
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Harald Martens
Forfatter
ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Consumer-Led Food Product Development.
2007, Woodhead Publishing Limited.
Fagbok
1
-
1
av
1