Cristin-resultat-ID: 762380
Sist endret: 2. juni 2017, 12:36
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007

The use of partial least squares methods in new food product development

Bidragsytere:
  • Magni Martens
  • M. Tenenhaus
  • V.E. Vinzi og
  • Harald Martens

Bok

Consumer-Led Food Product Development

Utgiver

Woodhead Publishing Limited
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2007
Sider: 492 - 523
Revidert utgave

Importkilder

ForskDok-ID: r08006041

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The use of partial least squares methods in new food product development

Bidragsytere

Magni Martens

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

M. Tenenhaus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

V.E. Vinzi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Harald Martens

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Consumer-Led Food Product Development.

2007, Woodhead Publishing Limited. Fagbok
1 - 1 av 1