Cristin-resultat-ID: 804377
Sist endret: 2. juni 2017, 13:03
NVI-rapporteringsår: 2011
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2011

Effect of stachyose, raffinose and soya-saponins supplementation on nutrient digestibility, digestive enzymes, gut morphology and growth performance in Atlantic salmon (Salmo salar, L)

Bidragsytere:
  • Mette Sørensen
  • Michael Penn
  • Adel El-Mowafi
  • Trond Storebakken
  • Cai Chunfang
  • Margareth Øverland
  • mfl.

Tidsskrift

Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2011
Volum: 314
Hefte: 1-4
Sider: 145 - 152

Importkilder

Isi-ID: 000289703100022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of stachyose, raffinose and soya-saponins supplementation on nutrient digestibility, digestive enzymes, gut morphology and growth performance in Atlantic salmon (Salmo salar, L)

Bidragsytere

Mette Sørensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Michael Penn

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Adel El-Mowafi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved EWOS AS

Trond Storebakken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Cai Chunfang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Suzhou University
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »