Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
804377
Sist endret:
2. juni 2017, 13:03
NVI-rapporteringsår:
2011
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2011
Effect of stachyose, raffinose and soya-saponins supplementation on nutrient digestibility, digestive enzymes, gut morphology and growth performance in Atlantic salmon (Salmo salar, L)
Mette Sørensen
Michael Penn
Adel El-Mowafi
Trond Storebakken
Cai Chunfang
Margareth Øverland
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2011
Volum: 314
Hefte: 1-4
Sider: 145 - 152
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2011.02.013
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 000289703100022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of stachyose, raffinose and soya-saponins supplementation on nutrient digestibility, digestive enzymes, gut morphology and growth performance in Atlantic salmon (Salmo salar, L)
Bidragsytere
Bidragsytere
Mette Sørensen
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved NOFIMA
Michael Penn
Forfatter
ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Adel El-Mowafi
Forfatter
ved EWOS AS
Trond Storebakken
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Cai Chunfang
Forfatter
ved Suzhou University
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »