Cristin-resultat-ID: 806031
Sist endret: 2. juni 2017, 13:03
Resultat
Poster
2011

Determination of shell fraction in krill meat

Bidragsytere:
  • Mette Sørensen
  • Ivan Obucina
  • Trond Storebakken
  • Elling-Olav Rukke
  • Olav Fjeld Kraugerud og
  • Tomas Isaksson

Presentasjon

Navn på arrangementet: 15th International Conference on Near Infrared Spectroscopy
Sted: Cape Town
Dato fra: 13. mai 2011
Dato til: 20. mai 2011

Arrangør:

Arrangørnavn: International Council for Near Infrared Spectroscopy

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2011

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Determination of shell fraction in krill meat

Sammendrag

The interest for using krill meat in the feed and food industry is increasing. Strict control with amount of shell in the products is warranted for health safety reasons (EU-regulation). Model samples gave good and satisfactory results for using NIR to determine the amount of shell in krill meat.

Bidragsytere

Mette Sørensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Ivan Obucina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Trond Storebakken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Elling-Olav Rukke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Olav Fjeld Kraugerud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »