Cristin-resultat-ID: 808019
Sist endret: 2. juni 2017, 13:03
NVI-rapporteringsår: 2012
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2012

Effects of feed processing conditions and acid salts on nutrient digestibility and physical quality of soy-based diets for Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere:
  • Thea Morken
  • Olav Fjeld Kraugerud
  • Mette Sørensen
  • Trond Storebakken
  • Marie Hillestad
  • Rune Christiansen
  • mfl.

Tidsskrift

Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2012
Volum: 18
Hefte: 1
Sider: 21 - 34
Open Access

Importkilder

Isi-ID: 000298913700003
Scopus-ID: 2-s2.0-84855565002

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of feed processing conditions and acid salts on nutrient digestibility and physical quality of soy-based diets for Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere

Thea Morken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Olav Fjeld Kraugerud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Mette Sørensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Trond Storebakken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Marie Hillestad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved BioMar
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »