Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
808019
Sist endret:
2. juni 2017, 13:03
NVI-rapporteringsår:
2012
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2012
Effects of feed processing conditions and acid salts on nutrient digestibility and physical quality of soy-based diets for Atlantic salmon (Salmo salar)
Thea Morken
Olav Fjeld Kraugerud
Mette Sørensen
Trond Storebakken
Marie Hillestad
Rune Christiansen
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2012
Volum: 18
Hefte: 1
Sider: 21 - 34
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/j.1365-2095.2011.00872.x
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 000298913700003
Scopus-ID: 2-s2.0-84855565002
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of feed processing conditions and acid salts on nutrient digestibility and physical quality of soy-based diets for Atlantic salmon (Salmo salar)
Bidragsytere
Bidragsytere
Thea Morken
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Olav Fjeld Kraugerud
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Mette Sørensen
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Trond Storebakken
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Marie Hillestad
Forfatter
ved BioMar
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »