Cristin-resultat-ID: 843059
Sist endret: 31. mai 2017, 08:10
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2011

Sodium reduction in minced fish products: Effect on physicochemical properties

Bidragsytere:
  • Kirsti Greiff
  • Ida Grong Aursand
  • Ulf Erikson
  • Kurt Ingar Draget og
  • Turid Rustad

Presentasjon

Navn på arrangementet: 41st WEFTA Meeting
Sted: Gøteborg
Dato fra: 27. september 2011
Dato til: 30. september 2011

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2011

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sodium reduction in minced fish products: Effect on physicochemical properties

Bidragsytere

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean

Ida Grong Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean

Ulf Erikson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean

Kurt Ingar Draget

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5