Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
843059
Sist endret:
31. mai 2017, 08:10
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2011
Sodium reduction in minced fish products: Effect on physicochemical properties
Kirsti Greiff
Ida Grong Aursand
Ulf Erikson
Kurt Ingar Draget
og
Turid Rustad
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 41st WEFTA Meeting
Sted: Gøteborg
Dato fra:
27. september 2011
Dato til:
30. september 2011
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2011
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Sodium reduction in minced fish products: Effect on physicochemical properties
Bidragsytere
Bidragsytere
Kirsti Greiff
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved SINTEF Ocean
Ida Grong Aursand
Forfatter
ved SINTEF Ocean
Ulf Erikson
Forfatter
ved SINTEF Ocean
Kurt Ingar Draget
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5