Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
848821
Sist endret:
2. juni 2017, 13:05
NVI-rapporteringsår:
2011
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2011
Sodium diformate and extrusion temperature affect nutrient digestibility and physical quality of diets with fish meal and barley protein concentrate for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Thea Morken
Olav Fjeld Kraugerud
Frederic T. Barrows
Mette Sørensen
Trond Storebakken
og
Margareth Øverland
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2011
Volum: 317
Hefte: 1-4
Sider: 138 - 145
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2011.04.020
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-79955988298
Isi-ID: 000291908000021
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Sodium diformate and extrusion temperature affect nutrient digestibility and physical quality of diets with fish meal and barley protein concentrate for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Bidragsytere
Bidragsytere
Thea Morken
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Olav Fjeld Kraugerud
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Frederic T. Barrows
Forfatter
ved United States Department of Agriculture
Mette Sørensen
Forfatter
ved NOFIMA
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Trond Storebakken
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »