Cristin-resultat-ID: 848821
Sist endret: 2. juni 2017, 13:05
NVI-rapporteringsår: 2011
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2011

Sodium diformate and extrusion temperature affect nutrient digestibility and physical quality of diets with fish meal and barley protein concentrate for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

Bidragsytere:
  • Thea Morken
  • Olav Fjeld Kraugerud
  • Frederic T. Barrows
  • Mette Sørensen
  • Trond Storebakken og
  • Margareth Øverland

Tidsskrift

Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2011
Volum: 317
Hefte: 1-4
Sider: 138 - 145

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-79955988298
Isi-ID: 000291908000021

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sodium diformate and extrusion temperature affect nutrient digestibility and physical quality of diets with fish meal and barley protein concentrate for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

Bidragsytere

Thea Morken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Olav Fjeld Kraugerud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Frederic T. Barrows

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved United States Department of Agriculture

Mette Sørensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Trond Storebakken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »