Cristin-resultat-ID: 851091
Sist endret: 31. mai 2017, 08:09
NVI-rapporteringsår: 2011
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2011

Dietary decontaminated fish oil has no negative impact on fish performance, flesh quality or production-related diseases in Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere:
  • Erik-Jan Lock
  • Per Gunnar Fjelldal
  • Bente Elisabeth Torstensen
  • Marit Bjørnevik
  • Olav Breck
  • J. Johansen
  • mfl.

Tidsskrift

Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2011
Volum: 17
Hefte: 3
Sider: E760 - E772
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-79953666471
Isi-ID: 000289118500010

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Dietary decontaminated fish oil has no negative impact on fish performance, flesh quality or production-related diseases in Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere

Erik Jan Robert Lock

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Erik-Jan Lock
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Per Gunnar Fjelldal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Bente Elisabeth Torstensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
Aktiv cristin-person

Marit Bjørnevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet

Olav Breck

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marine Harvest Norway
1 - 5 av 13 | Neste | Siste »