Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
863022
Sist endret:
13. juni 2013, 04:01
Resultat
Leder
2011
Red Meat, Dietary Nitrosamines, and Heme Iron and Risk of Bladder Cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)
Paula Jakszyn
Carlos A. Gonzalez
L Lujan-Barroso
MM Ros
BH Bueno-De-Mesquita
N Roswall
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention
ISSN 1055-9965
e-ISSN 1538-7755
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Leder
Publiseringsår: 2011
Volum: 20
Hefte: 3
Sider: 555 - 559
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1158/1055-9965.EPI-10-0971
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 000288067200018
Scopus-ID: 2-s2.0-79955759199
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Red Meat, Dietary Nitrosamines, and Heme Iron and Risk of Bladder Cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)
Bidragsytere
Bidragsytere
Paula Jakszyn
Forfatter
ved Institut Català d'Oncologia
Carlos A. Gonzalez
Forfatter
ved Institut Català d'Oncologia
L Lujan-Barroso
Forfatter
ved Institut Català d'Oncologia
MM Ros
Forfatter
ved UMC St Radboud
Forfatter
ved Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
Hendrik Bastiaan Bueno-de-Mesquita
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som BH Bueno-De-Mesquita
Forfatter
ved Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
1
-
5
av
51
|
Neste
|
Siste »