Cristin-resultat-ID: 911271
Sist endret: 22. februar 2012, 18:33
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2006

The inclusion of plant protein in cod diets, its effects on macronutrient digestibility, gut and liver histology and heat shock protein transcription

Bidragsytere:
  • Ann-Cecilie Hansen
  • Grethe Rosenlund
  • Ørjan Karlsen
  • Pål Asgeir Olsvik og
  • Gro Ingunn Hemre

Tidsskrift

Aquaculture Research
ISSN 1355-557X
e-ISSN 1365-2109
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2006
Volum: 37
Hefte: 8
Sider: 773 - 784
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The inclusion of plant protein in cod diets, its effects on macronutrient digestibility, gut and liver histology and heat shock protein transcription

Bidragsytere

Ann-Cecilie Hansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Grethe Rosenlund

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Ørjan Karlsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Reproduksjon og utvikl.biologi ved Havforskningsinstituttet

Pål Asgeir Olsvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet

Gro Ingunn Hemre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 5