Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
911271
Sist endret:
22. februar 2012, 18:33
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2006
The inclusion of plant protein in cod diets, its effects on macronutrient digestibility, gut and liver histology and heat shock protein transcription
Ann-Cecilie Hansen
Grethe Rosenlund
Ørjan Karlsen
Pål Asgeir Olsvik
og
Gro Ingunn Hemre
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture Research
ISSN 1355-557X
e-ISSN 1365-2109
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2006
Volum: 37
Hefte: 8
Sider: 773 - 784
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/j.1365-2109.2006.01490.x
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The inclusion of plant protein in cod diets, its effects on macronutrient digestibility, gut and liver histology and heat shock protein transcription
Bidragsytere
Bidragsytere
Ann-Cecilie Hansen
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Grethe Rosenlund
Forfatter
Ørjan Karlsen
Forfatter
ved Reproduksjon og utvikl.biologi ved Havforskningsinstituttet
Pål Asgeir Olsvik
Forfatter
ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet
Gro Ingunn Hemre
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
1
-
5
av
5