Cristin-resultat-ID: 911825
Sist endret: 24. februar 2012, 15:00
NVI-rapporteringsår: 2011
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2011

NUMERICAL AND EXPERIMENTAL ANALYSIS OF FOOD PRODUCTS IN A BATCH FREEZING TUNNEL

Bidragsytere:
  • Kristina Norne Widell og
  • Trygve Magne Eikevik

Bok

Proceedings of the 23rd International Congress of Refrigeration
ISBN:
  • 9782913149892

Utgiver

International Institute of Refrigeration
NVI-nivå 1

Serie

Actes du ... Congres international du froid
ISSN 1025-9031
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2011
Hefte: 2011
Antall sider: 8
ISBN:
  • 9782913149892

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Fysikk
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

NUMERICAL AND EXPERIMENTAL ANALYSIS OF FOOD PRODUCTS IN A BATCH FREEZING TUNNEL

Bidragsytere

Kristina Marianne Norne Widell

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Kristina Norne Widell
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Trygve Magne Eikevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceedings of the 23rd International Congress of Refrigeration.

IIR, IIR. 2011, International Institute of Refrigeration. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1