Cristin-resultat-ID: 925930
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
Resultat
Doktorgradsavhandling
2007

Impact of dietary fat quantity and quality in type 2 diabetes with emphasis on marine n-3 fatty acids

Bidragsytere:
  • Ingrid Løvold Mostad

Utgiver/serie

Utgiver

Tapir Akademisk Forlag
NVI-nivå 0

Om resultatet

Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2007
Antall sider: 80

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Impact of dietary fat quantity and quality in type 2 diabetes with emphasis on marine n-3 fatty acids

Bidragsytere

Valdemar Erik Robert Grill

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Valdemar Grill
  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Kristian S Bjerve

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Løvold Mostad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3