Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
928323
Sist endret:
31. mai 2017, 08:18
NVI-rapporteringsår:
2012
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2012
Mathematical modelling of mixing of salt in minced meat by bowl-cutter
Irina Vodyanova
Ivar Storrø
Anna Olsen
og
Turid Rustad
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2012
Volum: 112
Hefte: 3
Sider: 144 - 151
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.03.020
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2498811
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84861796528
Isi-ID: 000305865100003
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Mathematical modelling of mixing of salt in minced meat by bowl-cutter
Bidragsytere
Bidragsytere
Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Irina Vodyanova
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ivar Storrø
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Anna Olsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anna Olsen
Forfatter
ved Havbruk ved SINTEF Ocean
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4