Cristin-resultat-ID: 928323
Sist endret: 31. mai 2017, 08:18
NVI-rapporteringsår: 2012
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2012

Mathematical modelling of mixing of salt in minced meat by bowl-cutter

Bidragsytere:
  • Irina Vodyanova
  • Ivar Storrø
  • Anna Olsen og
  • Turid Rustad

Tidsskrift

Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2012
Volum: 112
Hefte: 3
Sider: 144 - 151
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84861796528
Isi-ID: 000305865100003

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Mathematical modelling of mixing of salt in minced meat by bowl-cutter

Bidragsytere

Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Irina Vodyanova
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Anna Olsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anna Olsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havbruk ved SINTEF Ocean

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4