Cristin-resultat-ID: 974009
Sist endret: 18. oktober 2016, 11:19
Resultat
Fagartikkel
2012

Naturlig fermentering gir nypevin med andre sensoriske kvaliteter enn nypevin produsert ved tilsats av vingjær

Bidragsytere:
  • Anita Nordeng Jakobsen
  • Hanne Karlsen
  • Lene Waldenstrøm og
  • Lisbeth Mehli

Tidsskrift

Norsk frukt og bær
ISSN 1501-4584

Om resultatet

Fagartikkel
Publiseringsår: 2012
Hefte: 6
Sider: 29 - 31

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Naturlig fermentering gir nypevin med andre sensoriske kvaliteter enn nypevin produsert ved tilsats av vingjær

Bidragsytere

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Hanne Karlsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Lene Waldenstrøm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Lisbeth Mehli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4