Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
974009
Sist endret:
18. oktober 2016, 11:19
Resultat
Fagartikkel
2012
Naturlig fermentering gir nypevin med andre sensoriske kvaliteter enn nypevin produsert ved tilsats av vingjær
Anita Nordeng Jakobsen
Hanne Karlsen
Lene Waldenstrøm
og
Lisbeth Mehli
Tidsskrift
Tidsskrift
Norsk frukt og bær
ISSN 1501-4584
Om resultatet
Om resultatet
Fagartikkel
Publiseringsår: 2012
Hefte: 6
Sider: 29 - 31
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Naturlig fermentering gir nypevin med andre sensoriske kvaliteter enn nypevin produsert ved tilsats av vingjær
Bidragsytere
Bidragsytere
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Hanne Karlsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Lene Waldenstrøm
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Lisbeth Mehli
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Kan trønderske nyper og spontan fermentering gi fruktvin med regional karakter?
Anita Nordeng Jakobsen + 2 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
7 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1