Cristin-resultat-ID: 986331
Sist endret: 2. juni 2017, 13:15
NVI-rapporteringsår: 2012
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2012

Effects of autoclaving and sodium diformate supplementation to diets on amino acid composition, in vivo digestibility in mink (Neovison vison) and in vitro bioavailability using digestive enzymes from Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere:
  • Thea Morken
  • Francisco Javier Moyano
  • Lorenzo Marquez
  • Mette Sørensen
  • Liv Torunn Mydland og
  • Margareth Øverland

Tidsskrift

Animal Feed Science and Technology
ISSN 0377-8401
e-ISSN 1873-2216
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2012
Trykket: 2012
Volum: 178
Hefte: 1-2
Sider: 84 - 94

Importkilder

Isi-ID: 000312416500011
Scopus-ID: 2-s2.0-84869885874

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of autoclaving and sodium diformate supplementation to diets on amino acid composition, in vivo digestibility in mink (Neovison vison) and in vitro bioavailability using digestive enzymes from Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere

Thea Morken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Francisco Javier Moyano

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidad de Almería

Lorenzo Marquez

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidad de Almería

Mette Sørensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Liv Torunn Mydland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »