Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
991824
Sist endret:
18. januar 2013, 10:02
NVI-rapporteringsår:
2012
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2012
Bakgrunn for framveksten av alternative matverdikjeder
Bjørnar Sæther
og
Margrete Hembre Haugum
Bok
Bok
Lokal og regional mat. Samhandling, innovasjon og identitet i alternative matverdikjeder
ISBN:
978-82-519-2753-6
Utgiver
Tapir Akademisk Forlag
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2012
Sider: 9 - 21
ISBN:
978-82-519-2753-6
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-519-2753-6
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Samfunnsgeografi
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Geografi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Bakgrunn for framveksten av alternative matverdikjeder
Bidragsytere
Bidragsytere
Bjørnar Sæther
Forfatter
ved Institutt Sosiologi/samfunnsgeografi, Samfunnsgeografi ved Universitetet i Oslo
Margrete Hembre Haugum
Forfatter
ved Teknologiledelse ved SINTEF AS
1
-
2
av
2
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Lokal og regional mat. Samhandling, innovasjon og identitet i alternative matverdikjeder.
Sæther, Bjørnar; Haugum, Margrete Hembre. 2012, Tapir Akademisk Forlag. HINN, SINTEF
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1