Cristin-person-ID: 1459174
Person

Abhilash Sasidharan

  • Stilling:
    Postdoktor
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Resultater Resultater

Bluefin Tuna, Thunnus thynnus side-streams as potential raw ingredient for aquafeed.

Cusimano, Giovanni M.; Rustad, Turid; Sasidharan, Abhilash; Jacobsen, Charlotte; Dalgaard, Paw; Che-Chiang, Jui; Sørensen, Ann-Dorit Moltke; Paolacci, Simona. 2024, Being Sea- EU conference. NTNUVitenskapelig foredrag

Peptides and proteins.

Rustad, Turid; Falch, Eva; Slizyte, Rasa; Sasidharan, Abhilash. 2024, CRC Press. OCEAN, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Chapter 2. Peptides and Proteins.

Rustad, Turid; Falch, Eva; Slizyte, Rasa; Sasidharan, Abhilash. 2024, CRC Press. OCEAN, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Utilization of Lumpfish (Cyclopterus lumpus) Skin as a Source for Gelatine Extraction Using Acid Hydrolysis.

Sasidharan, Abhilash; Rabben Tronstad, Elise; Rustad, Turid. 2024, Marine Drugs. NTNUVitenskapelig oversiktsartikkel/review

Extraction of proteinaceous components and biominerals from cold water fish fileting side streams: a review.

Kendler, Sophie; Sasidharan, Abhilash; Rustad, Turid. 2024, Frontiers in Sustainable Food Systems. KUFOS, NTNUVitenskapelig oversiktsartikkel/review
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »