Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
43281
Person
Kurt Ingar Draget
Gjest
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Resultater
Resultater
Alginate Blocks and Block Polysaccharides: A Review.
Solberg, Amalie; Draget, Kurt Ingar; Schatz, Christophe; Christensen, Bjørn Erik. 2023, Macromolecular Symposia. NTNU, UBORDEAUX
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The impact of sugar alcohols and sucrose on the physical properties, long-term storage stability, and processability of fish gelatin gels.
Baydin, Tuna; Dille, Morten Johnsen; Aarstad, Olav Andreas; Hattrem, Magnus Nergård; Draget, Kurt Ingar. 2023, Journal of Food Engineering. NTNU, VITUX
Vitenskapelig artikkel
Physical and functional properties of plant-based pre-emulsified chewable gels for the oral delivery of nutraceuticals.
Baydin, Tuna; Arntsen, Stine Wold; Hattrem, Magnus Nergård; Draget, Kurt Ingar. 2022, Applied Food Research. NTNU, VITUX
Vitenskapelig artikkel
Gels and gelled emulsions prepared by acid-induced gelation of mixtures of faba bean (Vicia faba) protein concentrate and λ-carrageenan.
Dille, Morten Johnsen; Knutsen, Svein Halvor; Draget, Kurt Ingar. 2022, Applied Food Research. NTNU, NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
Long-term storage stability of type A and type B gelatin gels: The effect of Bloom strength and co-solutes.
Baydin, Tuna; Aarstad, Olav Andreas; Dille, Morten Johnsen; Hattrem, Magnus Nergård; Draget, Kurt Ingar. 2022, Food Hydrocolloids. NTNU, VITUX
Vitenskapelig artikkel
1
-
5
av
143
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Collaboration on the Optimisation of Macromolecular Pharmaceutical Access to Cellular Targets (COMPACT)
Kurt Ingar Draget + 1 deltaker
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1