Cristin-person-ID: 614148
Person

Paula Alejandra Varela-Tomasco

  • Stilling:
    Professor
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Stilling:
    Seniorforsker
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Resultater Resultater

Insektene kommer.

Varela, Paula . 2021, NOFIMAIntervju

Potential use of naturally colored antioxidants in the food industry—A study of consumers' perception and acceptance.

Bordim, Jéssica; Lise, Carla Cristina; Marques, Caroline; Oldoni, Tatiane Cadorin; Varela, Paula ; Mitterer‐Daltoé, Marina Leite. 2021, Journal of sensory studies. BRASIL, NOFIMAVitenskapelig artikkel

Maten er ikke sunn før den er spist.

Wold, Jens Petter; Varela, Paula . 2021, NOFIMAIntervju

Meat analogues from a faba bean concentrate can be generated by high moisture extrusion.

do Carmo, Cátia Saldanha; Knutsen, Svein Halvor; Malizia, Giulia Sofia; Tzvetelin, Dessev; Geny, Alexia; Zobel, Hanne; Myhrer, Kristine S.; Varela, Paula ; Sahlstrøm, Stefan. 2021, Future Foods. BULGARIA, NOFIMAVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 181 | Neste | Siste »