Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
614148
Person
Paula Alejandra Varela-Tomasco
Professor
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Seniorforsker
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Resultater
Resultater
Exploring food and beverage pairing from a cross-cultural projective mapping.
Arellano-Covarrubias, Araceli; Varela, Paula ; B. Escalona-Buendía, Héctor; Gómez-Corona, Carlos; Galmarini, Mara. 2024, Food Research International. UAM, UAM-BUI, NOFIMA, MEXICO
Vitenskapelig artikkel
Use of face reading to measure oral processing behaviour and its relation to product perception.
Katsikari, Katerina; Pedersen, Mads Erling; Berget, Ingunn; Varela, Paula . 2024, Food Quality and Preference. NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
FATE - From Awareness to Engagement: Young Consumers in a Sustainable Food System.
Eg, Ragnhild; Berget, Ingunn; Bjørnbeth, Marie Noste; Varela, Paula . 2024, Food & Society - Paths to Sustainable Food Systems. NOFIMA
Poster
Dataset on rapid sensory methods for cured hams and associations with consumer values in the Schwartz model.
Berget, Ingunn; Varela, Paula ; Pedersen, Mads Erling; Carlehög, Mats; Risvik, Einar. 2024, NOFIMA
Database
Prototypes as catalysts for cross-disciplinary collaboration: Viewpoints from applied food research and innovation .
Carraresi, Laura; Borge, Grethe Iren Andersen; Gaber, Sara Mohamed ; Øvrum Gaarder, Mari; Hersleth, Stine Therese Alm; Ueland, Øydis; Varela, Paula ; Gonera, Antje. 2024, Trends in Food Science & Technology. NOFIMA
Vitenskapelig artikkel
1
-
5
av
332
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
FATE - From Awareness to Engagement: Young Consumers in a Sustainable Food System
Ragnhild Eg + 7 deltakere
NOFIMA
Aktivt prosjekt
Effekten av modifisert mat på næringsopptak, anabol respons i muskel og appetitt hos eldre
Truls Raastad + 2 deltakere
Norges idrettshøgskole
med
NOFIMA
Aktivt prosjekt
Insentiver til Virkemidler for Omstilling av Matsystemet - VOM
Bob Eric Helmuth van Oort + 13 deltakere
CICERO Senter for klimaforskning
Aktivt prosjekt
Innovative and sustainable exploitation of plant proteins in future foods - FoodProFuture - 267858
Anne Kjersti Uhlen + 11 deltakere
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
88 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
4
av
4