Cristin-person-ID: 614148
Person

Paula Alejandra Varela-Tomasco

  • Stilling:
    Professor
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Stilling:
    Seniorforsker
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Resultater Resultater

Tekstur som kur for overspising.

Varela, Paula . 2020, NOFIMAIntervju

Tygg deg ned i vekt.

Varela, Paula . 2020, NOFIMAIntervju

Strategic program on personalized food at Nofima.

Rognså, Guro Helgesdotter; Ueland, Øydis; Varela, Paula ; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Lindberg, Diana; Rud, Ida; Altintzoglou, Themistoklis; Iversen, Stian Gjerstad; Rosnes, Jan Thomas. 2019, 33rd EFFoST International Conference. NOFIMAPoster

Nå kommer «kjøtt» av insekter.

Varela, Paula . 2019, NMBUIntervju

Food and health related characteristics of active home-living elderly in Norway.

Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Ueland, Øydis; Varela, Paula . 2019, the 13th European Nutrition Conference, Federation of European Nutrition Societies (FENS) 2019. NMBU, NOFIMAPoster
1 - 5 av 144 | Neste | Siste »