Cristin-person-ID: 614148
Person

Paula Alejandra Varela-Tomasco

  • Stilling:
    Seniorforsker
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
  • Stilling:
    Professor
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Resultater Resultater

Understanding children's healthiness and hedonic perception of school meals via structured sorting.

Alfaro, Begoña; Ríos, Yolanda; Arranz, Sara; Varela-Tomasco, Paula Alejandra. 2020, Appetite. AZTI, NOFIMAVitenskapelig artikkel

SO-PLS as an alternative approach for handling multi-dimensionality in modelling different aspects of consumer expectations.

Nguyen, Quoc Cuong; Liland, Kristian Hovde; Tomic, Oliver; Tarrega, Amparo; Varela-Tomasco, Paula Alejandra; Næs, Tormod. 2020, Food Research International. NMBU, HCMUT, SPANIA, KU, NOFIMAVitenskapelig artikkel

Perspectives on personalised food.

Ueland, Øydis; Altintzoglou, Themistoklis; Kirkhus, Bente; Lindberg, Diana; Rognså, Guro Helgesdotter; Rosnes, Jan Thomas; Rud, Ida; Varela-Tomasco, Paula Alejandra. 2020, Trends in Food Science & Technology. NOFIMAVitenskapelig artikkel

How children approach a CATA test influences the outcome. Insights on ticking styles from two case studies with 6–9-year old children.

Galler, Martina; Næs, Tormod; L. Almli, Valérie; Varela, Paula. 2020, Food Quality and Preference. NOFIMAVitenskapelig artikkel

Can children use temporal sensory methods to describe visual and food stimuli?

Velázquez, Ana Laura; Vidal, Leticia; Varela, Paula ; Ares, Gastón. 2020, Food Quality and Preference. NOFIMA, UdlRVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 152 | Neste | Siste »