Cristin-person-ID: 614148
Person

Paula Alejandra Varela-Tomasco

  • Stilling:
    Seniorforsker
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
  • Stilling:
    Professor
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Resultater Resultater

Protein and fibre enhancement of products for elderly: sensory, consumer perception and protein digestion.

Varela, Paula ; Rieder, Anne; Pedersen, Mads Erling; Skaret, Josefine; Ueland, Øydis. 2019, 33rd EFFoST International Conference 2019. NOFIMAPoster

Portion size selection as related to product and consumer characteristics studied by PLS path modelling.

Nguyen, Quoc Cuong; Næs, Tormod; Almøy, Trygve; Varela, Paula . 2020, Food Quality and Preference. NMBU, NOFIMAVitenskapelig artikkel

Den nye krokodilla!

Varela, Paula . 2020, NOFIMAIntervju

Tekstur som kur for overspising.

Varela, Paula . 2020, NOFIMAIntervju

Forskere vil få unge til å spise sunnere.

Varela, Paula . 2020, NMBU, NOFIMAIntervju
1 - 5 av 159 | Neste | Siste »