Cristin-person-ID: 62462
Person

Hilde Solli

  • Stilling:
    Gjest
    ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi ved Universitetet i Oslo

Kontaktinformasjon

Sted
hilde.solli@sosgeo.uio.no
Sted
Jeg er en del av Include prosjektet: https://www.sum.uio.no/include/ Doktorgraden min er en offelig phd og er et samarbeid mellom Klimaetaten i Oslo kommune og Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi på Universitet i Oslo

Bakgrunn Bakgrunn

Tittel

Hilde Solli

Sammendrag

Jeg er for tiden PhD-kandidat ved Institutt for Sosiologi og samfunnsgeografi, fra 2022. Samtidig jobber jeg i skjæringsfeltet mellom plan og mobilitet og klimaledelse i Klimaetaten Oslo kommune og det har jeg gjort fra 2017. Før det jobbet jeg som utreder i Urbanet Analyse. Jeg har også jobbet med forvaltningsrevisjon i Riksrevisjonen (2008-2014) og på Nasjonalt folkehelseinstitutt (2005-2008). Jeg har hovedfag i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo fra 2005. Etter det har jeg blant annet tatt et masterprogram i samfunnsplanlegging, ved Universitet i Tromsø/SAMPLAN, 2011-2012 og masterprogrammet samspill og ledelse på BI (2020-2021).

Tittel

Hilde Solli

Sammendrag

I am a PhD candidate at the Department of Sociology and Human Geography at the University of Oslo. I also work with mobility, urban planning and climate governance at the Agency for Climate in Oslo Municipality. I used to work as a mobility consultant in Urbanet Analyse. From 2008 to 2014, I worked with performance audits at the Auditor General, Norway. Earlier I worked at the Norwegian Institute for Public Health (2005-2008). I have a master in Human Geography from University of Oslo form 2005. I have also studied public planning processes at the Arctic University of Norway (UiT) and interaction of management at the Norwegian Business School, BI.

Resultater Resultater

Climate mitigation –new approaches in urban mobility .

Solli, Hilde. 2023, RGS-IBG Annual International Conference. UIOFaglig foredrag

Sosialt rettferdighet og transport.

Solli, Hilde. 2023, CIENS frokostwebinar – Hva betyr sosialt rettferdig klima- og energiomstilling?. UIOFaglig foredrag
1 - 2 av 2