Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1044513
Sist endret:
31. mai 2017, 08:32
Resultat
Fagbok
2013
Food from the Ocean - Norway's Opportunities
John Grue
og
Karl Andreas Almås
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Novus Forlag
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Fagbok
Publiseringsår: 2013
Antall sider: 151
ISBN: 978-82-7099-729-9
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-7099-729-9
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Food from the Ocean - Norway's Opportunities
Bidragsytere
Bidragsytere
John Grue
Redaktør
ved Mekanikk ved Universitetet i Oslo
Karl Andreas Almås
Redaktør
ved Administrasjon ved SINTEF Ocean
1
-
2
av
2
Kapitler/Artikler
Kapitler/Artikler
Ecological principles and options for seafood production.
Olsen, Yngvar. 2013, Novus Forlag. NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
The digital salmon - key to both more science and more profit.
Omholt, Stig W; Gjuvsland, Arne Bjørke; Vik, Jon Olav. 2013, Novus Forlag. NMBU, NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Growth and Innovation in Aquaculture: Can the Blue Revolution Continue?
Tveterås, Ragnar. 2013, Novus Forlag. UIS
Faglig kapittel
Introduction - Norway, a Maritime Country and a Global Seafood Producer.
Grue, John; Almås, Karl Andreas. 2013, Novus Forlag. OCEAN, UIO
Innledning
Preface.
Grue, John; Almås, Karl Andreas. 2013, Novus Forlag. OCEAN, UIO
Forord
1
-
5
av
5