Cristin-resultat-ID: 1044513
Sist endret: 31. mai 2017, 08:32
Resultat
Fagbok
2013

Food from the Ocean - Norway's Opportunities

Bidragsytere:
  • John Grue og
  • Karl Andreas Almås

Utgiver/serie

Utgiver

Novus Forlag
NVI-nivå 1

Om resultatet

Fagbok
Publiseringsår: 2013
Antall sider: 151
ISBN: 978-82-7099-729-9

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food from the Ocean - Norway's Opportunities

Bidragsytere

John Grue

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Mekanikk ved Universitetet i Oslo

Karl Andreas Almås

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Administrasjon ved SINTEF Ocean
1 - 2 av 2

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Ecological principles and options for seafood production.

Olsen, Yngvar. 2013, Novus Forlag. NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

The digital salmon - key to both more science and more profit.

Omholt, Stig W; Gjuvsland, Arne Bjørke; Vik, Jon Olav. 2013, Novus Forlag. NMBU, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Growth and Innovation in Aquaculture: Can the Blue Revolution Continue?

Tveterås, Ragnar. 2013, Novus Forlag. UISFaglig kapittel

Introduction - Norway, a Maritime Country and a Global Seafood Producer.

Grue, John; Almås, Karl Andreas. 2013, Novus Forlag. OCEAN, UIOInnledning

Preface.

Grue, John; Almås, Karl Andreas. 2013, Novus Forlag. OCEAN, UIOForord
1 - 5 av 5