Cristin-resultat-ID: 1044514
Sist endret: 21. august 2013, 22:47
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2013

Ecological principles and options for seafood production

Bidragsytere:
  • Yngvar Olsen

Bok

Food from the Ocean - Norway's Opportunities
ISBN:
  • 978-82-7099-729-9

Utgiver

Novus Forlag
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2013
Sider: 63 - 79
ISBN:
  • 978-82-7099-729-9

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Ecological principles and options for seafood production

Bidragsytere

Yngvar Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Food from the Ocean - Norway's Opportunities.

Grue, John; Almås, Karl Andreas. 2013, Novus Forlag. OCEAN, UIOFagbok
1 - 1 av 1