Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1044514
Sist endret:
21. august 2013, 22:47
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2013
Ecological principles and options for seafood production
Yngvar Olsen
Bok
Bok
Food from the Ocean - Norway's Opportunities
ISBN:
978-82-7099-729-9
Utgiver
Novus Forlag
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2013
Sider: 63 - 79
ISBN:
978-82-7099-729-9
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-7099-729-9
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Ecological principles and options for seafood production
Bidragsytere
Bidragsytere
Yngvar Olsen
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Food from the Ocean - Norway's Opportunities.
Grue, John; Almås, Karl Andreas. 2013, Novus Forlag. OCEAN, UIO
Fagbok
1
-
1
av
1