Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1208340
Sist endret:
31. mai 2017, 08:47
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2008
Improving traceability in seafood production
Jostein Storøy
Gunnar Senneset
Eskil Forås
Petter Olsen
Kine Mari Karlsen
og
Marco Frederiksen
Bok
Bok
Improving seafood products for the consumer
ISBN:
1-84569-019-2
Utgiver
Woodhead Publishing Limited
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2008
Sider: 516 - 538
ISBN:
1-84569-019-2
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 1-84569-019-2
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Improving traceability in seafood production
Bidragsytere
Bidragsytere
Jostein Storøy
Forfatter
ved Havbruk ved SINTEF Ocean
Gunnar Senneset
Forfatter
ved Havbruk ved SINTEF Ocean
Eskil Forås
Forfatter
Jens Petter Olsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Petter Olsen
Forfatter
ved Næringsøkonomi ved NOFIMA
Kine Mari Karlsen
Forfatter
ved Næringsøkonomi ved NOFIMA
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Improving seafood products for the consumer.
Børresen, Torger. 2008, Woodhead Publishing Limited. DTU
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1