Cristin-resultat-ID: 1208340
Sist endret: 31. mai 2017, 08:47
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2008

Improving traceability in seafood production

Bidragsytere:
  • Jostein Storøy
  • Gunnar Senneset
  • Eskil Forås
  • Petter Olsen
  • Kine Mari Karlsen og
  • Marco Frederiksen

Bok

Improving seafood products for the consumer
ISBN:
  • 1-84569-019-2

Utgiver

Woodhead Publishing Limited
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2008
Sider: 516 - 538
ISBN:
  • 1-84569-019-2

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Improving traceability in seafood production

Bidragsytere

Jostein Storøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havbruk ved SINTEF Ocean

Gunnar Senneset

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havbruk ved SINTEF Ocean

Eskil Forås

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Jens Petter Olsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Petter Olsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Næringsøkonomi ved NOFIMA

Kine Mari Karlsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Næringsøkonomi ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Improving seafood products for the consumer.

Børresen, Torger. 2008, Woodhead Publishing Limited. DTUVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1