Cristin-resultat-ID: 1208519
Sist endret: 20. desember 2017, 22:20
Resultat
Rapport
2014

Comparison of organic and conventional food and food production. Part II: Animal health and welfare in Norway

Bidragsytere:
  • Knut Egil Bøe
  • Aksel Bernhoft
  • Inger Hansen
  • Kristian Hoel
  • Randi Oppermann Moe
  • Siri Christine Seehus
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:22-2
Antall sider: 156
ISBN: 978-82-8259-135-5
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparison of organic and conventional food and food production. Part II: Animal health and welfare in Norway

Bidragsytere

Knut Egil Bøe

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Aksel Bernhoft

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Husdyr, vilt og velferd ved Veterinærinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Inger Hansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for skog og utmark ved Norsk institutt for bioøkonomi

Kristian Hoel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Patologi Oslo og Tromsø ved Veterinærinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Randi Oppermann Moe

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for produksjonsdyrmedisin ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 28 | Neste | Siste »

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Differences in animal welfare between organic and conventional sheep and goat production.

Hansen, Inger. 2014, NIBIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 1 av 1