Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1265336
Sist endret:
28. oktober 2015, 07:05
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2015
Fish: Dietary Importance and Health Effects
Hanne K Mæhre
Ida-Johanne Jensen
og
Karl-Erik Eilertsen
Bok
Bok
Encyclopedia of food and health
ISBN:
9780123849472
Utgiver
Elsevier
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2015
Sider: 699 - 705
ISBN:
9780123849472
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/B978-0-12-384947-2.00291-9
ORIA
Søk i ORIA med 9780123849472
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Fish: Dietary Importance and Health Effects
Bidragsytere
Bidragsytere
Hanne Kirsti Mæhre
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Hanne K Mæhre
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Ida-Johanne Jensen
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Karl-Erik Eilertsen
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1
-
3
av
3
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Encyclopedia of food and health.
Caballero, Benjamin; Finglas, Paul M.; Toldrá, Fidel. 2015, Elsevier.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1