Cristin-resultat-ID: 1265336
Sist endret: 28. oktober 2015, 07:05
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2015

Fish: Dietary Importance and Health Effects

Bidragsytere:
  • Hanne K Mæhre
  • Ida-Johanne Jensen og
  • Karl-Erik Eilertsen

Bok

Encyclopedia of food and health
ISBN:
  • 9780123849472

Utgiver

Elsevier
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2015
Sider: 699 - 705
ISBN:
  • 9780123849472

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Fish: Dietary Importance and Health Effects

Bidragsytere

Hanne Kirsti Mæhre

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Hanne K Mæhre
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Ida-Johanne Jensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Karl-Erik Eilertsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Encyclopedia of food and health.

Caballero, Benjamin; Finglas, Paul M.; Toldrá, Fidel. 2015, Elsevier. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1