Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1257429
Sist endret:
22. september 2015, 07:59
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2015
Encyclopedia of food and health
Benjamin Caballero
Paul M. Finglas
og
Fidel Toldrá
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Elsevier
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2015
Antall sider: 4096
ISBN: 9780123849472
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 9780123849472
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Encyclopedia of food and health
Bidragsytere
Bidragsytere
Benjamin Caballero
Redaktør
Paul M. Finglas
Redaktør
Fidel Toldrá
Redaktør
1
-
3
av
3
Kapitler/Artikler
Kapitler/Artikler
Parasites in food. Occurrence and detection.
Robertson, Lucy. 2015, Elsevier. NMBU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Fish: Dietary Importance and Health Effects.
Mæhre, Hanne K; Jensen, Ida-Johanne; Eilertsen, Karl-Erik. 2015, Elsevier. UIT
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Oxidation of food components.
Mozuraityte, Revilija; Kristinova, Vera; Rustad, Turid. 2015, Elsevier. OCEAN, NTNU
Leksikonartikkel
Fish Oils: Production and properties.
Carvajal, Ana Karina; Mozuraityte, Revilija. 2015, Elsevier. OCEAN, NTNU
Faglig kapittel
Carotenoids: Occurrence, Properties and Determination.
Lerfall, Jørgen. 2015, Elsevier. NTNU
Faglig kapittel
1
-
5
av
5