Cristin-resultat-ID: 1257429
Sist endret: 22. september 2015, 07:59
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2015

Encyclopedia of food and health

Bidragsytere:
  • Benjamin Caballero
  • Paul M. Finglas og
  • Fidel Toldrá

Utgiver/serie

Utgiver

Elsevier
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2015
Antall sider: 4096
ISBN: 9780123849472

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Encyclopedia of food and health

Bidragsytere

Benjamin Caballero

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Paul M. Finglas

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Fidel Toldrá

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 3 av 3

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Parasites in food. Occurrence and detection.

Robertson, Lucy. 2015, Elsevier. NMBUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Fish: Dietary Importance and Health Effects.

Mæhre, Hanne K; Jensen, Ida-Johanne; Eilertsen, Karl-Erik. 2015, Elsevier. UITVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Oxidation of food components.

Mozuraityte, Revilija; Kristinova, Vera; Rustad, Turid. 2015, Elsevier. OCEAN, NTNULeksikonartikkel

Fish Oils: Production and properties.

Carvajal, Ana Karina; Mozuraityte, Revilija. 2015, Elsevier. OCEAN, NTNUFaglig kapittel

Carotenoids: Occurrence, Properties and Determination.

Lerfall, Jørgen. 2015, Elsevier. NTNUFaglig kapittel
1 - 5 av 5