Cristin-resultat-ID: 1287619
Sist endret: 31. mai 2017, 08:53
Resultat
Faglig kapittel
2015

Fish Oils: Production and properties

Bidragsytere:
  • Ana Karina Carvajal og
  • Revilija Mozuraityte

Bok

Encyclopedia of food and health
ISBN:
  • 9780123849472

Utgiver

Elsevier
NVI-nivå 1

Om resultatet

Faglig kapittel
Publiseringsår: 2015
Sider: 693 - 698
ISBN:
  • 9780123849472

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Fish Oils: Production and properties

Bidragsytere

Ana Karina Carvajal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Encyclopedia of food and health.

Caballero, Benjamin; Finglas, Paul M.; Toldrá, Fidel. 2015, Elsevier. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1