Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1407223
Sist endret:
1. desember 2016, 14:33
Resultat
Faglig foredrag
2016
Holdbarhet og forringelse i sjømatprodukter
Anita Nordeng Jakobsen
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: MIKRO seminar
Sted: Røros
Dato fra:
26. oktober 2016
Dato til:
28. oktober 2016
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2016
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Holdbarhet og forringelse i sjømatprodukter
Bidragsytere
Bidragsytere
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
Lokale spiseklare sjømatprodukter - mattrygghet i hele verdikjeden
Anita Nordeng Jakobsen + 4 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
12 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
2
av
2