Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1431633
Sist endret:
19. januar 2017, 09:31
Resultat
Poster
2016
Influence of modified atmosphere, storage temperature, and fatty acid composition on carbon dioxide solubility in fish mince
Nanna Abel
Bjørn Tore Rotabakk
Turid Rustad
og
Jørgen Lerfall
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 46th WEFTA meeting
Sted: Split
Dato fra:
12. oktober 2016
Dato til:
14. oktober 2016
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2016
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Influence of modified atmosphere, storage temperature, and fatty acid composition on carbon dioxide solubility in fish mince
Bidragsytere
Bidragsytere
Nanna Louise Abel
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nanna Abel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Bjørn Tore Rotabakk
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
Lightly processed seafood – optimization of process technology in production of ready-to-eat products
Jørgen Lerfall + 1 deltaker
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
5 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
2
av
2