Cristin-resultat-ID: 1431633
Sist endret: 19. januar 2017, 09:31
Resultat
Poster
2016

Influence of modified atmosphere, storage temperature, and fatty acid composition on carbon dioxide solubility in fish mince

Bidragsytere:
  • Nanna Abel
  • Bjørn Tore Rotabakk
  • Turid Rustad og
  • Jørgen Lerfall

Presentasjon

Navn på arrangementet: 46th WEFTA meeting
Sted: Split
Dato fra: 12. oktober 2016
Dato til: 14. oktober 2016

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2016

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Influence of modified atmosphere, storage temperature, and fatty acid composition on carbon dioxide solubility in fish mince

Bidragsytere

Nanna Louise Abel

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Nanna Abel
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Tore Rotabakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4