Cristin-resultat-ID: 1485544
Sist endret: 2. desember 2017, 13:18
NVI-rapporteringsår: 2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

Effects of storage temperature on bacterial growth rates and community structure in fresh retail sushi

Bidragsytere:
  • Sunniva Hoel
  • Anita Nordeng Jakobsen og
  • Olav Vadstein

Tidsskrift

Journal of Applied Microbiology
ISSN 1364-5072
e-ISSN 1365-2672
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2017
Volum: 123
Hefte: 3
Sider: 698 - 709
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85027489907

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of storage temperature on bacterial growth rates and community structure in fresh retail sushi

Bidragsytere

Sunniva Hoel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Olav Vadstein

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3