Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1485544
Sist endret:
2. desember 2017, 13:18
NVI-rapporteringsår:
2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017
Effects of storage temperature on bacterial growth rates and community structure in fresh retail sushi
Sunniva Hoel
Anita Nordeng Jakobsen
og
Olav Vadstein
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Applied Microbiology
ISSN 1364-5072
e-ISSN 1365-2672
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2017
Volum: 123
Hefte: 3
Sider: 698 - 709
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/jam.13527
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2493551
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85027489907
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of storage temperature on bacterial growth rates and community structure in fresh retail sushi
Bidragsytere
Bidragsytere
Sunniva Hoel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Olav Vadstein
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
Lokale spiseklare sjømatprodukter - mattrygghet i hele verdikjeden
Anita Nordeng Jakobsen + 4 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
12 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
2
av
2