Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1493023
Sist endret:
4. januar 2019, 09:49
Resultat
Faglig foredrag
2017
Mattrygghet, kvalitet og holdbarhet i lettprosessert sjømat
Anita Nordeng Jakobsen
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Blue Fish
Sted: Ålesund
Dato fra:
29. august 2017
Dato til:
31. august 2017
Arrangør:
Arrangørnavn: ArenaNorway
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2017
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Mattrygghet, kvalitet og holdbarhet i lettprosessert sjømat
Bidragsytere
Bidragsytere
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
Lokale spiseklare sjømatprodukter - mattrygghet i hele verdikjeden
Anita Nordeng Jakobsen + 4 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
12 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
2
av
2