Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1496685
Sist endret:
20. november 2018, 10:53
Resultat
Poster
2017
Effect of microorganisms on gluten quality in wheat
K.A.G Nielsen
Ingerd Skow Hofgaard
Shiori Koga
H.U. Aamot
Ulrike Böcker
Erik Lysøe
mfl.
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: NBFS 2017 - Nordic Baltic Fusarium Seminar
Sted: riga
Dato fra:
8. mars 2017
Dato til:
10. mars 2017
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2017
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of microorganisms on gluten quality in wheat
Bidragsytere
Bidragsytere
K.A.G Nielsen
Forfatter
Ingerd Skow Hofgaard
Forfatter
ved Divisjon for bioteknologi og plantehelse ved Norsk institutt for bioøkonomi
Shiori Koga
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
H.U. Aamot
Forfatter
Ulrike Böcker
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1
-
5
av
9
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Norwegian wheat with optimized protein content and high baking quality
Anne Kjersti Uhlen + 8 deltakere
NOFIMA
28 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1