Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1611165
Sist endret:
21. januar 2019, 13:05
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2018
Nutritional and health aspects of food in Nordic countries
Veslemøy Eva Margrethe Andersen
Eirin Marie Skjøndal Bar
og
Gun Wirtanen
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Elsevier
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2018
Antall sider: 278
ISBN: 978-0-12-809416-7
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-0-12-809416-7
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Nutritional and health aspects of food in Nordic countries
Bidragsytere
Bidragsytere
Veslemøy Eva Margrethe Andersen
Forfatter
Eirin Marie Skjøndal Bar
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Gun Wirtanen
Forfatter
ved Helsingin yliopisto / Helsingfors universitet
1
-
3
av
3
Kapitler/Artikler
Kapitler/Artikler
Nutrition and health aspects of traditional and ethnic foods in Nordic countries – An approach through Nordic food culture and traditions.
Amilien, Virginie; Notaker, Henry. 2018, Elsevier. OSLOMET
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Chapter 11. Environmental Sustainability Issues Regarding Nordic Food Production.
Bar, Eirin Marie Skjøndal; Silvenius, Frans. 2018, Elsevier. NTNU
Faglig kapittel
1
-
2
av
2