Cristin-resultat-ID: 1611165
Sist endret: 21. januar 2019, 13:05
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2018

Nutritional and health aspects of food in Nordic countries

Bidragsytere:
  • Veslemøy Eva Margrethe Andersen
  • Eirin Marie Skjøndal Bar og
  • Gun Wirtanen

Utgiver/serie

Utgiver

Elsevier
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2018
Antall sider: 278
ISBN: 978-0-12-809416-7

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Nutritional and health aspects of food in Nordic countries

Bidragsytere

Veslemøy Eva Margrethe Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
Aktiv cristin-person

Eirin Marie Skjøndal Bar

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Gun Wirtanen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Helsingin yliopisto / Helsingfors universitet
1 - 3 av 3

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Nutrition and health aspects of traditional and ethnic foods in Nordic countries – An approach through Nordic food culture and traditions.

Amilien, Virginie; Notaker, Henry. 2018, Elsevier. OSLOMETVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Chapter 11. Environmental Sustainability Issues Regarding Nordic Food Production.

Bar, Eirin Marie Skjøndal; Silvenius, Frans. 2018, Elsevier. NTNUFaglig kapittel
1 - 2 av 2