Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1637431
Sist endret:
30. november 2018, 11:20
Resultat
Faglig kapittel
2018
Chapter 11. Environmental Sustainability Issues Regarding Nordic Food Production
Eirin Marie Skjøndal Bar
og
Frans Silvenius
Bok
Bok
Nutritional and health aspects of food in Nordic countries
ISBN:
978-0-12-809416-7
Utgiver
Elsevier
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Faglig kapittel
Publiseringsår: 2018
ISBN:
978-0-12-809416-7
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-0-12-809416-7
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Chapter 11. Environmental Sustainability Issues Regarding Nordic Food Production
Bidragsytere
Bidragsytere
Eirin Marie Skjøndal Bar
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Frans Silvenius
Forfatter
1
-
2
av
2
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Nutritional and health aspects of food in Nordic countries.
Andersen, Veslemøy Eva Margrethe; Bar, Eirin Marie Skjøndal; Wirtanen, Gun. 2018, Elsevier. HY-HU, NTNU
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1