Cristin-resultat-ID: 1637431
Sist endret: 30. november 2018, 11:20
Resultat
Faglig kapittel
2018

Chapter 11. Environmental Sustainability Issues Regarding Nordic Food Production

Bidragsytere:
  • Eirin Marie Skjøndal Bar og
  • Frans Silvenius

Bok

Om resultatet

Faglig kapittel
Publiseringsår: 2018
ISBN:
  • 978-0-12-809416-7

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Chapter 11. Environmental Sustainability Issues Regarding Nordic Food Production

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Eirin Marie Skjøndal Bar

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Frans Silvenius

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Nutritional and health aspects of food in Nordic countries.

Andersen, Veslemøy Eva Margrethe; Bar, Eirin Marie Skjøndal; Wirtanen, Gun. 2018, Elsevier. HY-HU, NTNUVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1