Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1682063
Sist endret:
25. september 2019, 15:57
Resultat
Poster
2019
Engineering the sensory quality of marine ingredients using "marine sensory enzymes"
Marianne Goris
Sissel Tolaas
Julie Christine Claussen
Manuel Ferrer
og
Gro Elin Kjæreng Bjerga
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: BIOPROSP_19
Sted: Tromsø
Dato fra:
25. februar 2019
Dato til:
27. februar 2019
Arrangør:
Arrangørnavn: Tekna
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2019
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Engineering the sensory quality of marine ingredients using "marine sensory enzymes"
Bidragsytere
Bidragsytere
Marianne Goris
Forfatter
ved NORCE Klima og miljø ved NORCE Norwegian Research Centre AS
Sissel Tolaas
Forfatter
Julie Christine Claussen
Forfatter
Manuel Ferrer
Forfatter
Gro Elin Kjæreng Bjerga
Forfatter
ved NORCE Klima og miljø ved NORCE Norwegian Research Centre AS
1
-
5
av
5
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
aMASE - Engineering the sensory quality of marine ingredients using marine sensory enzymes
Gro Elin Kjæreng Bjerga + 8 deltakere
NORCE Norwegian Research Centre AS
7 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1