Cristin-resultat-ID: 1742381
Sist endret: 31. oktober 2019, 10:02
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2019

How diet composition and environmental factors affect the uptake and metabolism of astaxanthin in Atlantic salmon (Salmo Salar)

Bidragsytere:
  • Trine Ytrestøyl
  • Bente Ruyter
  • Bjarne Hatlen
  • Elena Shumilina
  • Alessandra Ciampa
  • Marta Bou
  • mfl.

Presentasjon

Navn på arrangementet: Our Future Growing from Water
Sted: Berlin
Dato fra: 7. oktober 2019
Dato til: 10. oktober 2019

Arrangør:

Arrangørnavn: European Aquaculture sociaty (EAS)

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2019

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

How diet composition and environmental factors affect the uptake and metabolism of astaxanthin in Atlantic salmon (Salmo Salar)

Bidragsytere

Trine Ytrestøyl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Bente Synnøve Ruyter

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Bente Ruyter
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Bjarne Hatlen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Elena Shumilina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Alessandra Ciampa

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »