Cristin-resultat-ID: 1749680
Sist endret: 20. november 2019, 09:44
Resultat
Sammendrag/abstract
2019

Influence of temperature and CO2 level during storage on sugar and acrylamide formation in potato

Bidragsytere:
  • Pia Heltoft
  • Eldrid Lein Molteberg
  • Per Møllerhagen og
  • Jan Arne Broen

Tidsskrift

Potato Research
ISSN 0014-3065
e-ISSN 1871-4528
NVI-nivå 1

Om resultatet

Sammendrag/abstract
Publiseringsår: 2019

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Influence of temperature and CO2 level during storage on sugar and acrylamide formation in potato

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Pia Heltoft Thomsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Pia Heltoft
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi

Eldrid Lein Molteberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi

Per Møllerhagen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi

Jan Arne Broen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 4 av 4