Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1749680
Sist endret:
20. november 2019, 09:44
Resultat
Sammendrag/abstract
2019
Influence of temperature and CO2 level during storage on sugar and acrylamide formation in potato
Pia Heltoft
Eldrid Lein Molteberg
Per Møllerhagen
og
Jan Arne Broen
Tidsskrift
Tidsskrift
Potato Research
ISSN 0014-3065
e-ISSN 1871-4528
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Sammendrag/abstract
Publiseringsår: 2019
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Influence of temperature and CO2 level during storage on sugar and acrylamide formation in potato
Bidragsytere
Bidragsytere
Pia Heltoft Thomsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Pia Heltoft
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
Eldrid Lein Molteberg
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
Per Møllerhagen
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
Jan Arne Broen
Forfatter
1
-
4
av
4
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
POTETFRIT -Bedre lagring av industripotet for mindre svinn, høyere kvalitet og redusert innhold av akrylamid
Pia Heltoft Thomsen + 3 deltakere
Norsk institutt for bioøkonomi
5 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1