Cristin-resultat-ID: 1854599
Sist endret: 2. desember 2020, 11:12
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Iodine and Mercury Content in Raw, Boiled, Pan-Fried, and Oven-Baked Atlantic Cod (Gadus morhua)

Bidragsytere:
  • Lisbeth Jane Dahl
  • Arne Duinker
  • Synnøve Næss
  • Maria Wik Markhus
  • Inger Aakre
  • Ive Nerhus
  • mfl.

Tidsskrift

Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 9
Hefte: 11
Artikkelnummer: 1652
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85104913921

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Iodine and Mercury Content in Raw, Boiled, Pan-Fried, and Oven-Baked Atlantic Cod (Gadus morhua)

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Lisbeth Jane Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Arne Duinker

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet

Synnøve Næss

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Maria Wik Markhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Inger Aakre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »