Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1854599
Sist endret:
2. desember 2020, 11:12
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
Iodine and Mercury Content in Raw, Boiled, Pan-Fried, and Oven-Baked Atlantic Cod (Gadus morhua)
Lisbeth Jane Dahl
Arne Duinker
Synnøve Næss
Maria Wik Markhus
Inger Aakre
Ive Nerhus
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 9
Hefte: 11
Artikkelnummer: 1652
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3390/foods9111652
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2719541
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85104913921
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Iodine and Mercury Content in Raw, Boiled, Pan-Fried, and Oven-Baked Atlantic Cod (Gadus morhua)
Bidragsytere
Bidragsytere
Lisbeth Jane Dahl
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Arne Duinker
Forfatter
ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet
Synnøve Næss
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Maria Wik Markhus
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Inger Aakre
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Mammas Mat
Maria Wik Markhus + 9 deltakere
Havforskningsinstituttet
8 resultater
Aktivt prosjekt
1
-
1
av
1