Cristin-resultat-ID: 1876983
Sist endret: 22. februar 2021, 16:13
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Effects of Two Weekly Servings of Cod for 16 weeks in Pregnancy on Maternal Iodine Status and Infant Neurodevelopment: Mommy's Food, a Randomized-Controlled Trial

Bidragsytere:
  • Maria Wik Markhus
  • Mari Hysing
  • Lisa Kolden Midtbø
  • Ive Nerhus
  • Synnøve Næss
  • Inger Aakre
  • mfl.

Tidsskrift

Thyroid
ISSN 1050-7256
e-ISSN 1557-9077
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85100912960

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of Two Weekly Servings of Cod for 16 weeks in Pregnancy on Maternal Iodine Status and Infant Neurodevelopment: Mommy's Food, a Randomized-Controlled Trial

Bidragsytere

Maria Wik Markhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Mari Hysing

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for samfunnspsykologi ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORCE Helse og samfunn - RKBU ved NORCE Norwegian Research Centre AS

Lisa Kolden Midtbø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Ive Nerhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Synnøve Næss

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »