Cristin-resultat-ID: 2046950
Sist endret: 29. august 2022, 22:02
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2021

The Lipids: In: Fish Nutrition (Hardy, Ronald W. and Kaushik, Sadasivam J.

Bidragsytere:
  • Giovanni M. Turchini
  • David S. Francis
  • Zhen-yu Du
  • Rolf Erik Olsen
  • Einar Ringø og
  • Douglas R. Tocher

Utgiver/serie

Utgiver

Academic Press
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2021
ISBN: 978-0-12-819587-1
Revidert utgave

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The Lipids: In: Fish Nutrition (Hardy, Ronald W. and Kaushik, Sadasivam J.

Bidragsytere

Giovanni M. Turchini

  • Tilknyttet:
    Forfatter

David S. Francis

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Zhen-yu Du

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Rolf-Erik Olsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Einar Ringø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

The lipids.

Turchini, Giovanni M.; Francis, David S.; Du, Zhenyu; Olsen, Rolf Erik; Ringø, Einar; Tocher, Douglas R.. 2021, Academic Press. UIT, NTNUFaglig kapittel
1 - 1 av 1