Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2089314
Sist endret:
6. desember 2022, 11:15
Resultat
Faglig kapittel
2021
The lipids
Giovanni M. Turchini
David S. Francis
Zhenyu Du
Rolf Erik Olsen
Einar Ringø
og
Douglas R. Tocher
Bok
Bok
The Lipids: In: Fish Nutrition (Hardy, Ronald W. and Kaushik, Sadasivam J.
ISBN:
978-0-12-819587-1
Utgiver
Academic Press
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Faglig kapittel
Publiseringsår: 2021
Sider: 303 - 467
ISBN:
978-0-12-819587-1
Revidert utgave
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-0-12-819587-1
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The lipids
Bidragsytere
Bidragsytere
Giovanni M. Turchini
Forfatter
David S. Francis
Forfatter
Zhenyu Du
Forfatter
Rolf-Erik Olsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Einar Ringø
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
The Lipids: In: Fish Nutrition (Hardy, Ronald W. and Kaushik, Sadasivam J.
Turchini, Giovanni M.; Francis, David S.; Du, Zhen-yu; Olsen, Rolf Erik; Ringø, Einar; Tocher, Douglas R.. 2021, Academic Press. UIT, NTNU, HAVFORSK
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1