Cristin-resultat-ID: 2089314
Sist endret: 6. desember 2022, 11:15
Resultat
Faglig kapittel
2021

The lipids

Bidragsytere:
  • Giovanni M. Turchini
  • David S. Francis
  • Zhenyu Du
  • Rolf Erik Olsen
  • Einar Ringø og
  • Douglas R. Tocher

Bok

Om resultatet

Faglig kapittel
Publiseringsår: 2021
Sider: 303 - 467
ISBN:
  • 978-0-12-819587-1
Revidert utgave

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The lipids

Bidragsytere

Giovanni M. Turchini

  • Tilknyttet:
    Forfatter

David S. Francis

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Zhenyu Du

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Rolf-Erik Olsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Rolf Erik Olsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Einar Ringø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

The Lipids: In: Fish Nutrition (Hardy, Ronald W. and Kaushik, Sadasivam J.

Turchini, Giovanni M.; Francis, David S.; Du, Zhen-yu; Olsen, Rolf Erik; Ringø, Einar; Tocher, Douglas R.. 2021, Academic Press. UIT, NTNU, HAVFORSKVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1