Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2247320
Sist endret:
4. mars 2024, 09:50
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2024
Food Industry 4.0 : Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption
Abdo Hassoun
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Academic Press
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Under utgivelse/in press
Publiseringsår: 2024
Antall sider: 320
ISBN: 978-0-443-15516-1
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-0-443-15516-1
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Food Industry 4.0 : Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption
Bidragsytere
Bidragsytere
Abdo Hassoun
Redaktør
1
-
1
av
1
Kapitler/Artikler
Kapitler/Artikler
Emerging Food Trends: Cellular Agriculture – novel food production technology.
Rønning, Sissel Beate; Pedersen, Mona Elisabeth; Bjørnerud, Erik. 2024, Academic Press. HIØ, NOFIMA
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Industry 4.0 and food sustainability: role of automation, digitalisation, and green technologies.
Bigliardi, Barbara; Filippelli, Serena; Pini, Benedetta; Falch, Eva; Gunduz, Cennet Pelin Boyaci; Hassoun, Abdo. 2024, Academic Press. NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1
-
2
av
2