Cristin-resultat-ID: 2247320
Sist endret: 4. mars 2024, 09:50
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2024

Food Industry 4.0 : Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption

Bidragsytere:
  • Abdo Hassoun

Utgiver/serie

Utgiver

Academic Press
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Under utgivelse/in press
Publiseringsår: 2024
Antall sider: 320
ISBN: 978-0-443-15516-1

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food Industry 4.0 : Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption

Bidragsytere

Abdo Hassoun

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 1 av 1

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Emerging Food Trends: Cellular Agriculture – novel food production technology.

Rønning, Sissel Beate; Pedersen, Mona Elisabeth; Bjørnerud, Erik. 2024, Academic Press. HIØ, NOFIMAVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Industry 4.0 and food sustainability: role of automation, digitalisation, and green technologies.

Bigliardi, Barbara; Filippelli, Serena; Pini, Benedetta; Falch, Eva; Gunduz, Cennet Pelin Boyaci; Hassoun, Abdo. 2024, Academic Press. NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 2 av 2