Cristin-resultat-ID: 2272292
Sist endret: 30. mai 2024, 17:02
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2024

Industry 4.0 and food sustainability: role of automation, digitalisation, and green technologies

Bidragsytere:
  • Barbara Bigliardi
  • Serena Filippelli
  • Benedetta Pini
  • Eva Falch
  • Cennet Pelin Boyaci Gunduz og
  • Abdo Hassoun

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Under utgivelse/in press
Publiseringsår: 2024
Sider: 15 - 33
ISBN:
  • 978-0-443-15516-1

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Industry 4.0 and food sustainability: role of automation, digitalisation, and green technologies

Bidragsytere

Barbara Bigliardi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Serena Filippelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Benedetta Pini

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Cennet Pelin Boyaci Gunduz

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Food Industry 4.0 : Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption.

Hassoun, Abdo. 2024, Academic Press. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1