Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2272292
Sist endret:
30. mai 2024, 17:02
NVI-rapporteringsår:
2024
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2024
Industry 4.0 and food sustainability: role of automation, digitalisation, and green technologies
Barbara Bigliardi
Serena Filippelli
Benedetta Pini
Eva Falch
Cennet Pelin Boyaci Gunduz
og
Abdo Hassoun
Bok
Bok
Food Industry 4.0 : Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption
ISBN:
978-0-443-15516-1
Utgiver
Academic Press
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Under utgivelse/in press
Publiseringsår: 2024
Sider: 15 - 33
ISBN:
978-0-443-15516-1
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-0-443-15516-1
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Industry 4.0 and food sustainability: role of automation, digitalisation, and green technologies
Bidragsytere
Bidragsytere
Barbara Bigliardi
Forfatter
Serena Filippelli
Forfatter
Benedetta Pini
Forfatter
Eva Falch
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Cennet Pelin Boyaci Gunduz
Forfatter
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Food Industry 4.0 : Emerging Trends and Technologies in Sustainable Food Production and Consumption.
Hassoun, Abdo. 2024, Academic Press.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1