Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
41019
Sist endret:
30. mai 2017, 10:49
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2010
Lipid oxidation of marine phospholipids induced by hemoglobin
Ana Karina Carvajal
Turid Rustad
Revilija Mozuraityte
og
Ivar Storrø
Bok
Bok
Seafood: Getting most, serving best
ISBN:
978-605-88386-1-1
Utgiver
Ege University
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2010
ISBN:
978-605-88386-1-1
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-605-88386-1-1
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Lipid oxidation of marine phospholipids induced by hemoglobin
Bidragsytere
Bidragsytere
Ana Karina Carvajal
Forfatter
ved SINTEF Ocean
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Revilija Mozuraityte
Forfatter
ved SINTEF Ocean
Ivar Storrø
Forfatter
ved SINTEF Ocean
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Seafood: Getting most, serving best.
Cakli, Sükran; Celik, Ufuk; Altinelataman, Can. 2010,
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1