Cristin-resultat-ID: 41019
Sist endret: 30. mai 2017, 10:49
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2010

Lipid oxidation of marine phospholipids induced by hemoglobin

Bidragsytere:
  • Ana Karina Carvajal
  • Turid Rustad
  • Revilija Mozuraityte og
  • Ivar Storrø

Bok

Seafood: Getting most, serving best
ISBN:
  • 978-605-88386-1-1

Utgiver

Ege University

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2010
ISBN:
  • 978-605-88386-1-1

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Lipid oxidation of marine phospholipids induced by hemoglobin

Bidragsytere

Ana Karina Carvajal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood: Getting most, serving best.

Cakli, Sükran; Celik, Ufuk; Altinelataman, Can. 2010, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1