Cristin-resultat-ID: 445
Sist endret: 11. oktober 2010, 08:30
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2010

Seafood: Getting most, serving best

Bidragsytere:
  • Sükran Cakli
  • Ufuk Celik og
  • Can Altinelataman

Utgiver/serie

Utgiver

Ege University

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2010
Antall sider: 164
ISBN: 978-605-88386-1-1

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Seafood: Getting most, serving best

Bidragsytere

Sükran Cakli

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Ufuk Celik

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Can Altinelataman

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 3 av 3

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Lipid oxidation of marine phospholipids induced by hemoglobin.

Carvajal, Ana Karina; Rustad, Turid; Mozuraityte, Revilija; Storrø, Ivar. 2010, OCEAN, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Superchilling of food, a review.

Kaale, Lilian Daniel; Eikevik, Trygve Magne; Rustad, Turid. 2010, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Oxidative stability of marine lipids: Possibilities and challanges.

Mozuraityte, Revilija; Rustad, Turid; Kristinova, Vera; Slizyte, Rasa; Storrø, Ivar. 2010, OCEAN, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Effect of raw material freshness in superchilled salmon (Salmo salar).

Duun, Anne Sissel; Rustad, Turid. 2010, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

High quality bulk products from ultra fresh herring rest raw material.

Slizyte, Rasa; Carvajal, Ana Karina; Rustad, Turid; Storrø, Ivar. 2010, OCEAN, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »