Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
445
Sist endret:
11. oktober 2010, 08:30
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2010
Seafood: Getting most, serving best
Sükran Cakli
Ufuk Celik
og
Can Altinelataman
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Ege University
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2010
Antall sider: 164
ISBN: 978-605-88386-1-1
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-605-88386-1-1
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Seafood: Getting most, serving best
Bidragsytere
Bidragsytere
Sükran Cakli
Redaktør
Ufuk Celik
Redaktør
Can Altinelataman
Redaktør
1
-
3
av
3
Kapitler/Artikler
Kapitler/Artikler
Lipid oxidation of marine phospholipids induced by hemoglobin.
Carvajal, Ana Karina; Rustad, Turid; Mozuraityte, Revilija; Storrø, Ivar. 2010, OCEAN, NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Superchilling of food, a review.
Kaale, Lilian Daniel; Eikevik, Trygve Magne; Rustad, Turid. 2010, NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Oxidative stability of marine lipids: Possibilities and challanges.
Mozuraityte, Revilija; Rustad, Turid; Kristinova, Vera; Slizyte, Rasa; Storrø, Ivar. 2010, OCEAN, NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Effect of raw material freshness in superchilled salmon (Salmo salar).
Duun, Anne Sissel; Rustad, Turid. 2010, NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
High quality bulk products from ultra fresh herring rest raw material.
Slizyte, Rasa; Carvajal, Ana Karina; Rustad, Turid; Storrø, Ivar. 2010, OCEAN, NTNU
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »