Cristin-resultat-ID: 41024
Sist endret: 11. oktober 2010, 08:47
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2010

Effect of raw material freshness in superchilled salmon (Salmo salar)

Bidragsytere:
  • Anne Sissel Duun og
  • Turid Rustad

Bok

Seafood: Getting most, serving best
ISBN:
  • 978-605-88386-1-1

Utgiver

Ege University

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2010
ISBN:
  • 978-605-88386-1-1

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of raw material freshness in superchilled salmon (Salmo salar)

Bidragsytere

Anne Sissel Duun

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood: Getting most, serving best.

Cakli, Sükran; Celik, Ufuk; Altinelataman, Can. 2010, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1