Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
41024
Sist endret:
11. oktober 2010, 08:47
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2010
Effect of raw material freshness in superchilled salmon (Salmo salar)
Anne Sissel Duun
og
Turid Rustad
Bok
Bok
Seafood: Getting most, serving best
ISBN:
978-605-88386-1-1
Utgiver
Ege University
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2010
ISBN:
978-605-88386-1-1
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-605-88386-1-1
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of raw material freshness in superchilled salmon (Salmo salar)
Bidragsytere
Bidragsytere
Anne Sissel Duun
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Seafood: Getting most, serving best.
Cakli, Sükran; Celik, Ufuk; Altinelataman, Can. 2010,
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1