Cristin-resultat-ID: 41021
Sist endret: 11. oktober 2010, 10:03
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2010

Superchilling of food, a review

Bidragsytere:
  • Lilian Daniel Kaale
  • Trygve Magne Eikevik og
  • Turid Rustad

Bok

Seafood: Getting most, serving best
ISBN:
  • 978-605-88386-1-1

Utgiver

Ege University

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2010
ISBN:
  • 978-605-88386-1-1

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Superchilling of food, a review

Bidragsytere

Lilian Daniel Kaale

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Trygve Magne Eikevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood: Getting most, serving best.

Cakli, Sükran; Celik, Ufuk; Altinelataman, Can. 2010, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1